15 Mayıs 2015 Cuma

GTA 5'in Türkçe Yaması Çıkmak Üzere

Hiç yorum yok :
TechnoGame ekibinden gelen açıklamalarda, GTA 5'in Türkçe yamasının çok büyük bir bölümünün bittiği belirtildi. Tam sürümü ise çok yakında açıklanacak.
Haftalarca ertelenen GTA 5’in PC sürümü, nihayet geçtiğimiz ay içerisinde yayınlanmıştı. Oyunun yayınlanmasıyla birlikte birçok oyun sever de GTA 5’inTürkçe yamasının çıkacağı zamanı dört gözle bekler olmuştu. TechnoGame, GTA 5’in PC sürümünün çıkmasıyla birlikte Türkçe yama için çalışmalarına başlamış ve yamanın yalnızca PC platformunu destekleyeceğini duyurmuştu.

Aslında oyunun yayınlanmasının ardından epeyce bir zaman geçti. Türkçe Yamalar, daha önceki örneklerinden hatırlayacağımız üzere genelde kısa bir süre içerisinde yayınlanıyordu. Fakat Rockstar Games’in dosya sistemini değiştirmesinden dolayı TechnoGame ekibi, yamayı PC’ye portlayamamıştı. Bu sıkıntının aşılmasıyla birlikte ekip, GTA 5’in Türkçe yamasıyla ilgili sona yaklaştıklarını açıkladı.

Yama, oyunda geniş bir kapsamda işlev görecek. Türkçe karakterlerin de destekleneceği yama, ayrıcaHeist görevini de kapsıyor. 

Aşağıda GTA 5’in Türkçe yamasının test aşamasındaki videosunu izleyebilirsiniz.








Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Meraklı Öğrenci