14 Nisan 2015 Salı

GTA V’in PC sürümü, konsollara karşı!

2 yorum :

1.5 Yıl süren işkence bitti ve Grand Theft Auto V sonunda PC platformu için çıkışını gerçekleştirdi. Tabii ki kafalarda bunca yıllık beklentiye değdi mi soruları dolaşmaya başladı.

Bizde bugün sizler için, Grand Theft Auto V’in PC sürümü ile konsol sürümlerini karşılaştırdık ve aradaki grafik farklarını sizlere sunduk. Net kararı siz okurlarımızın vereceği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İşte Grand Theft Auto V’in PC ve Konsol sürümlerinin karşılaştırma videosu:

Oyunun ilerleyen bölümlerinden karşılaştırmamız ilerleyen saatlerde eklenecektir.

2 yorum :

  1. Bilmiyorum ama güzel olacak mı olmayacak mı emin de değilim, daha dün indirdim yüzlerce sorunla karşılaştım adamlar neyi yapmaya çalıştırlar neden bu kadar geride bıraktılar pc yi bu konuya aydınlık getirilsin... Bununla ilgili haber olursa lütfen paylaşılsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar " Burak Bey " ;

      Sitemiz alınan ilk güncellemeleri otomatikman ele alıyor , analiz ediyor ve editörlerimiz tarafından makale biçimin de paylaşılıyor. Haberleri her yerde görmeniz mümkündür, ancak bizler elimize geçen her paylaşım da buraya haber olarak atacağız bundan şüpheniz olmasın. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

      Ayrıca sizin onaylanma süreniz biraz geç oldu bu durumdan dolayı özür dileriz, bir çok üye aynı anda kayıt aldığından biraz sıkılaşabiliyor kayıtlar.

      Sil

Meraklı Öğrenci