14 Nisan 2015 Salı

Opera Mini Tamamen Yenilendi

Hiç yorum yok :



Eğer aranızda Android’te Opera tarayıcısını kullanmayı sevenleriniz varsa bugün sizin için güzel bir gün. Android’te tarayıcı olarak çoğunluk Chrome’u tercih ediyor ama bazıları da Opera’dan vazgeçemiyor. Opera’yı bırakamayanlar uzun süredir yenilenmeyen arayüzden sıkılmış olabilirler. Bugün Opera’ya gelen son güncelleme ile tarayıcının arayüzünde bazı değişiklikler oldu. Bu değişikliklerin yanı sıra birkaç küçük yeni özellik de geldi.

Yeni güncelleme ile birlikte artık Opera Mini’yi yüksek çözünürlükteki telefon ve tabletlerde kullanabiliyoruz. Eklenen yeni özellikler sayesinde, arayüzün kişileştirilmesi de kolaylaştırılmış.



Ayrıca Google Chrome’da çok daha önceden olan gizi sekme özelliği de Opera Mini’ye gelmiş durumda. Bu özelliği kullanarak gezdiğiniz sitelerin hiçbiri geçmişinize kaydolmuyor. ( Böylece hergün geçmişi silme derdinden kurtulmuş oluyoruz )

Ana menüde de göze çarpan birkaç değişiklik daha var. Ana menü ekranındaki Speed Dial sayesinde seçtiğiniz katagorilerde son çıkan haberler önünüze çıkıyor. Opera Mini yeni güncellemeyle birlikte indirdiğiniz dosyaları, resimleri ve girdiğiniz sitelerdeki indirdiğiniz içeriklerin boyutunun hesabını tutan bir sayaç sayesinde, internet istatistiklerinizi tutuyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Meraklı Öğrenci