18 Mayıs 2015 Pazartesi

GTA 5 TE POLİS OLACAKSINIZ !!!

Hiç yorum yok :
GTA 5'i sadece serserilik yapmak yerine bu sefer polis olarak Los Santos'un güvenliğini sağlamak isteyenleri böyle alalım.

Oyun piyasasının kucağına düştüğü ilk günden bu yana GTA serisinin yeri her zaman farklı olmuştur. Farklı oynanış tarzıyla ve özgürlüğü ön planda tutmasıyla oyuncuların hemen bağrına bastığı oyun bildiğiniz üzere serinin son oyunu GTA 5 ile deprem etkisi yaratmayı başardı. 

Play Station kullanıcılarının önden kavuşup PC sahiplerini deli etmeyi başarmıştı. Ancak daha sonra çıkan GTA 5 modları PC sahiplerinin yüzünü güldürmüş ve intikam yemini ettirmişti. Bugüne kadar su altında kalan şehirler gibi farklı modları çıkan oyunun bir de polis modu piyasadaki yerini aldı. Bu modu oynarken kendi görünümünüzü ayarlayabiliyorsunuz ve yanınıza ekstra bir partner alabiliyorsunuz. 

Eğer ben Los Santos’ta suçluların peşine düşmek istiyorum ve polislik benim kanımda var diyorsanızScript Hook V modunu kurmanız gerekli. Bu adımdan sonra ise buraya tıklayarak polis modunu indirip kanunsuzlara kanununun kelime anlamını anlatabilirsiniz. 




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Meraklı Öğrenci